Et mandskor med ca. 40 aktive sangere, hvor sangglæden er i højsædet, men hvor der også bliver tid til at pleje et godt kammeratskab og sammenhold.

Arion udtales med trykket på i. Tidligere blev navnet ofte skrevet Arïon, med to prikker over i-et..

Vi afholder kirkekoncerter samt musikalsk underholdning, og har i over 25 år, ifølge en gammel tradition, kunnet høres i Simonsens Have, Den Gamle By i Aarhus pinsemorgen i festligt lag blandt et talrigt og morgenfrisk publikum - en tradition, som blev afsluttet i 2016. Desuden har koret fra året 2002 til 2006 været en fast bestanddel af Aarhus Festuge, med koncert/underholdning i Tonica's telt "Tyrolerhaven" på Klostertorv.

I årene 2006 - 2011 havde koret udvidet samarbejde med Den Gamle By i Aarhus, så det udover Pinsemorgen omfattede et antal Musikalske Salonforestillinger i Helsingør Theater i Aarhus Festuge, foruden Julekoncerter der ligeledes afholdes i Theatret

Koret påtager sig gerne store opgaver, f.eks. har vi afholdt en velgørenhedskoncert i Musikhuset Aarhus, Store Sal, hvor vi havde Jesper Lundgaard, Kaare Norge og Søren Dahl med som solister og Lotte Heise som konferencier.

Arion-koret har siden 1954 haft et meget frugtbart samarbejde med vort venskabskor af samme navn: MGV Arion Goslar, Tyskland. I året 2004 havde dette venskab mellem sangkorene varet gennem 50 år, og blev fejret på behørig vis, med modtagelse på Aarhus Rådhus samt fælles koncert i Rådhushallen. 60-året blev også fejret: Arion Aarhus tog på besøg i Goslar, hvor de to Arion kor - og det lokale FrauenSingKreis - gav koncert i Sct. Stephani kirken.

Også med Aarhus Damekor, nu Aarhuskoret, har der gennem årene været samarbejde, senest ved en koncert i Musikhuset Aarhus i oktober måned år 2000.

Korets 100 års og 125 års jubilæer i henholdsvis 1993 og 2018 blev fejret med blandt andet koncerter i Musikhuset Aarhus og udnævnelse af hædersmedlemmer. I 1993 var det daværende borgmester Torkild Simonsen og i 2018 den nuværende borgmester Jakob Bundsgaard, som blev udnævnt.

Vil du læse mere uddybende om korets historie så fortsæt her: Kort sammendrag af Arion-korets historie.