130 jubi koncert plakat

dirigent tekst

 dirigent bagfra

ER DU VORES NYE DIRIGENT?


Da vores nuværende dirigent skal på studieudveksling til sommer, søger Arion-koret ny dirigent fra sommerferien 2023. Vi ser gerne en lettere glidende overgang indtil da, alt efter den nye dirigents ønsker og muligheder.

Hvem er vi?
Arion-koret er et herrekor på ca. 30 aktive sangere, fordelt på to tenorstemmer og to basstemmer. Koret synger primært sange fra det klassiske repertoire samt arrangementer af højskolesange og diverse sange fra den danske sangskat. Vi synger primært a capella og 4-stemmigt, men synger også enkelte satser med klaver og 2 eller 3 stemmer, hvor det passer sig. Koret øver hver tirsdag kl. 19:30-21:30 i sit eget hus i Risskov.

Hvem er du?
Vi søger en dirigent der har en relevant baggrund, enten uddannelse og/eller erfaring. Vi forventer at du både kan slå et slagskema, men også besidder gode færdigheder på klaveret, til at støtte stemmerne under korprøverne og indstudering. Du skal kunne lede koret i samarbejde med kunstnerisk udvalg og føre koret trygt og sikkert gennem både korprøver og koncerter.

Arion-koret har et rigt socialt liv, som vi gerne ser at dirigenten deltager i.

Løn efter aftale.

Har du spørgsmål, kan du kontakte korets nuværende dirigent, Cecilie Holst Jørgensen (cecilieholstjoergensen@gmail.com) eller korets formand, Harry Christian Hansen (formand@arion-koret.dk), hvortil ansøgninger også skal sendes.

Ansøgninger vil blive vurderet løbende. 

For yderligere information se:

Arion-koret dec 2019

Arion-koret er et herrekor med ca. 40 medlemmer. De fleste er garvede amatører, men korets medlemmer tæller også flere med professionel musikalsk baggrund. Så vi stræber efter et højt musikalsk niveau. Ved vore koncerter synger vi hovedsageligt firestemmigt og oftest a capella.

På denne hjemmeside kan du læse mere om hvem vi er og hvad vi laver (se under Fakta og Præsentation), og hvis du har lyst til at være med, kan du blive orienteret under Vil du med i koret.

Er du/I interesseret i kontakt for at høre nærmere om et engagement med koret, så se under Bookning af koret.

Hvis du gerne vil høre os, så følg med her på hjemmesiden. Vil du vide mere, så meld dig blot som Arions Venner.

Korets lokaler udlejes til festlige sammenkomster og lignende. Se nærmere på husets hjemmeside.

Koret fotograferet ved foran Arions Hus den 21. juni 2022

Klik på afspil (trekanten) for at høre koret i en klassisk korsang.

 

Den 6. september holder Arion-koret Kammeratskabsaften. Det gør vi en 4-5 gange om året, hvor vi plejer det gode kammeratskab, som vi sætter stor pris på. Vi får noget godt at spise, og der er også her at korets ritualer og gamle traditioner får plads. Og selvfølgelig synger vi. Som regel unisont, hvor vi synger af karsken bælg. Men det sker også at vi synger eller øver på nogle af vores fire-stemmige sange. Og endelig er der nogle faste sange, skrevet til formålet, som altid synges. Der er kammeratskab i højsædet.

________Besøgende________

138807
I dagI dag20
I gårI går46
Denne ugeDenne uge132
Denne månedDenne måned763
US
Brugere logget ind nu 0
Gæster nu 66
Registerede brugere 577
Online nu:
-