Forårskoncert

Forårskoncert.jpgEfter en velbesøgt jubilæumskoncert er Arion-koret på scenen igen, idet koret inviterer til forårskoncert søndag den 3. juni 2018 kl.15.00 i Musikhuset Aarhus

Arion-koret er et traditionsrigt kor, som med et bredt og alsidigt repertoire har glædet publikum i Aarhus såvel som i Beijing, Krakow, Verona, Atlanta, Prag, Oslo m.fl. 

Koret består af 45 sangere fordelt på fire stemmer, og i mere end 10 år har dirigent Brian Stenger Poulsen arbejdet med og sat sit gode præg på koret.

Det er Arion-korets håb, at mange af de personer, der gik forgæves til jubilæumskoncerten, har mulighed for at overvære forårskoncerten, som koret vil forsøge at gøre til en årligt tilbagevendende begivenhed.

Varighed: 2 timer inkl. pause. Billetter à 100 kr kan købes ved at klikke her: Køb Billet eller køb billetten direkte ved billetsalget i Musikhuset Aarhus.

Læs artikler om koret HER og se billeder af koret gennem tiderne HER.

Velkommen til Arion-koret

Arion-koret er et herrekor med ca. 50 medlemmer. De fleste er garvede amatører, men korets medlemmer tæller også flere med professionel musikalsk baggrund. Så vi stræber efter et højt musikalsk niveau. Ved vore koncerter synger vi hovedsageligt firestemmigt og oftest a capella.

På denne hjemmeside kan du læse mere om hvem vi er og hvad vi laver (se under Fakta og Præsentation), og hvis du har lyst til at være med, kan du blive orienteret under Vil du med i koret.

Er du/I interesseret i kontakt for at høre nærmere om et engagement med koret, så se under Bookning af koret.

Hvis du gerne vil høre os, så følg med her på hjemmesiden. Vil du vide mere, så meld dig blot som Arions Venner.

Korets lokaler udlejes til festlige sammenkomster og lignende. Se nærmere på husets hjemmeside.

Arion koret nov.2015DKoret med dirigent Brian Stenger Poulsen fotograferet november 2015

Klik på afspil (trekanten) for at høre koret i en klassisk korsang.