I enkelte tilfælde har Arion-koret, alene eller sammen med andre kor, sunget for den danske konge eller kommende danske konger.

Det er ganske vist længe siden, men alligevel er det værd at nævne.

Det har Ole Bade gjort i jubilæumsbogen fra korets 100 års jubilæum, hvorfra nedenstående er hentet.

1902 Kronprins Frederik (VIII)

Den 23. juli holdt for­eningen med damer en udflugt til Pavillo­nen i Risskov. Det var en vellykket tur, men det der specielt gør dagen minderig er, at én på hjemturen fik den gode idé, at man bragte kronprin­sen, den senere Frederik  VIII, en hilsen.

Man gjorde kort proces, og marcherede for "fuld sang" til "Midtermo­len", og da dampskibet med kronprinsen ombord,­ passere­de, blev der afsunget et par sange, og udbragt et leve for Hans Højhed Kronprinsen. Man kan næsten fornemme stemningen - og se de feststemte, og måske lettere "anløbne" herrer for sig, for enden af molen, med svingende hatte og klingende hurraråb.

1920 Kong Christian X

Den 14. september blev en mindedag for ARIONerne. Der blev af­holdt en "borgermiddag" i "Haandværkerforeningen" til ære for kongeparret (Chr. X og dronning Alexandrine), som opholdt sig på "Marselisborg". ARION sang efter kaffen. Kongen opholdt sig  under den første sang i et sideværelse, men trådte straks efter ind i salen. Da alle rejste sig, bød kongen: "Sæt Dem bare ned allesammen - det er sangerne jeg vil se!" - Da det lille program var forbi takkede kongen sangerne. En større ære, end at synge  for landets kongepar, kunne man vel ikke ønske sig som korsan­ger.

1941 Kronprins Frederik og kronprinsesse Ingrid

Den 2. juli fejrede Århus by sit 500 års købstadsjubilæum, samtidig med, at indvielsen af det nye rådhus skulle finde sted med en storstilet festlighed i rådhushallen. Kronprins Frederik (IX) og kronprinsesse Ingrid overværede festkoncerten.

Poul Schierbeck og Hans Hartvig Seedorff havde skrevet en festkantate. ARION medvirkede ved fremførelsen sammen med "Studentersangerne", arbejdersangkorene og et drengekor. Solister var operasangerinde Sylvia Schierbeck og operasanger Einar Nørby. Hans Hartvig Seedorff reciterede. "Aarhus Byorke­ster" medvirkede, under ledelse af Thomas Jensen. Koncerten var på alle måder vellykket, og ARION modtog kort efter en takke­skrivelse fra "Aarhus Byraad", vedlagt et honorar på kr. 100,00.